El Reial Madrid reneix amb Zidane

La desastrosa etapa de Santiago Solari ja és història al renascut Reial Madrid. La tornada de Zinedine Zidane ha donat un nou aire als merengues.

El tècnic francès acaba d’aterrar de nou a la plantilla madridista. La tornada de Zidane il·lusiona als merengues amb l’inici d’una nova hegemonia blanca que faci oblidar el pas de Lopetegui i Solari per la banqueta blanca.

Aquest nou Reial Madrid comença a pintar bé. La segona etapa de Zidane a la banqueta blanca comença amb una victòria davant del Celta per 2-0 amb gols d’Isco i Bale, que amb Solari no gaudien de minuts. Aquest triomf ha posat el fre a la sagnia de 4 partits consecutius sense guanyar al seu estadi.

Creu i ratlla

Ara els blancs tenen l’única prioritat de assegurar-se el bitllet per a pròxima Champions abans de passar pàgina. A partir d’aquí serà el moment de començar a construir el nou imperi madridista.

Per anar començant cal deixar sortir perquè puguin entrar nous “galàctics” que tirin del carro. El primer d’ells ja ha arribat: el jugador del Porto Militao.

¿Segones parts són bones?

Hi ha qui diu que les segones parts mai han estat bones. Zidane tindrà la missió de desmentir la frase feta. De moment ha aconseguit motivar la plantilla, de manera que hi ha gent que es pregunta per què no ha arribat abans.

Florentino Pérez ha apostat per repescar a l’únic entrenador que li va donar 3 lligues de campions consecutives. Ara comença la segona era de Zidane amb l’objectiu de tornar a lluitar pels títols importants.

Haurem de veure si la primera victòria de Zidane és un miratge o el renaixement de l’imperi galàctic.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish