El ressorgir del Reial Madrid

Fa poques setmanes el Reial Madrid que dirigeix ​​Santiago Solari es veia sense opcions per lluitar pel títol de lliga. Després d’aquesta última victòria en el derbi de la capital contra l’Atlètic de Madrid al Wanda Metropolità per 1-3, els blancs ja sumen el seu sisè triomf consecutiu. L’empat a San Mamés del Barça situa els madridistes a dues victòries dels blaugrana. Fins fa pocs dies, la distància era de 10 punts.

És més que evident que la millora de la plantilla blanca està sent d’excel·lent. Ara comença la seva particular lliga i té tots els números per trepitjar-li els talons als culers.

Des de la derrota per golejada davant el Barça de Valverde (5-1) en el campionat de Lliga, el club merengue començava a caminar sobre el filferro fins que el tècnic argentí Solari agafés el comandament de la nau. Tot i els dubtes inicials, ara sembla un altre.

El segon Round de Copa promet

L’empat 1-1 del primer assalt del clàssic al Camp Nou de la Copa del Rei fa que la tornada al Santiago Bernabeu sigui una cita per no perdre.

Tant el Barça de Valverde com els madridistes de Solari posaran tota la carn a la graella. L’espectacle està més que assegurat. Les seves respectives aficions viuran el millor futbol en tot el seu esplendor.

Cap clàssic ens defraudat, i aquest no serà menys.

Veurem si en aquest segon Round coper es confirma (o no) el ressorgiment del Reial Madrid.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish