Tuits homòfobs deixen els Òscars sense presentador

La cerimònia dels Òscars, que es farà el 24 de febrer, no tindrà presentador per segona vegada a la història.

L’actor Kevin Hart va anunciar que presentaria la gala, però tres dies més tard l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques es va desdir degut a uns tuits homòfobs que l’actor havia publicat. Concretament, el tuit deia que una de les majors pors que tenia era que el seu fill fos gai.

No ha sigut la primera vegada que Hart l’ha vessada. L’any 2010, l’actor es preguntava perquè el cineasta Damien Dante Wayans era tan gai.

L’últim cop que la gala es va quedar sense presentador va ser l’any 1989, i l’Acadèmia ho va substituir per una actuació musical de l’actor Rob Lowe amb el personatge Blancaneus del musical homònim.

Els venjadors, al rescat de la gala

Diferents mitjans apunten que els personatges de Marvel podrien ser els encarregats de fer la gala. L’estrena de la pel·lícula és farà el 26 d’abril. Si finalment apareixen a la gala, seria una gran acció de màrqueting pel film.

Sigui com sigui, la decisió de l’Acadèmia de prescindir de Kevin Hart és correcta, perquè no pot ser que s’ofengui a altres persones. Tothom ens hem de respectar els uns als altres.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Catalan   English   French  Spanish