2018, un èxit de tots

Estem ja entrant en les últimes setmanes per posar fi a un nou any. Ara és el moment de fer balanç del que ha donat de si.

Sens dubte aquesta ha estat la millor temporada per a la nostra revista digital Èxit21. Amb el rigor periodístic ens hem fet més grans.

La plantilla ha crescut amb l’arribada de Lluc Valls i Alfonso Varona. Amb ells millorarem com un mitjà digital més professional.

Els èxits d’aquest any que acaba

Si d’alguna cosa ha destacat aquest any 2018 és que hem vist néixer les memòries d’Andy Trias (Ignorant la SD). Des del 23 d’abril segueix sent molt més que un llibre i tots recordarem el bany de masses del dia de Sant Jordi.

A dia d’avui, Trias ha seguit la seva expansió tant per Colòmbia com per Andorra. Ell segueix sent un exemple per a tot l’equip de la revista.

També cal destacar dins el món de la poesia, després de la gran acollida que va tenir el primer llibre (Cant d’Alzina), ara comptem amb una segona publicació de Bea Ruiz titulada Llàgrimes de Dansa que també ha estat tot un reclam.

Des Èxit 21 comptem amb la millor creadora de poemes que poguéssim tenir. Tot el que fa ho aconsegueix.

Altres grans èxits del 2018

Aquest any també serà destacat pel reconeixement del dret a vot de totes les persones en situació de discapacitat intel·lectual, després que el congrés ens obrís les portes per aconseguir una cosa tan important com és anar a les urnes o poder presidir una mesa electoral.

Igual que la nostra representant a l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD), Montse Vilarrasa, que explica la seva activitat en aquesta institució a través del nostre mitjà digital. Per això segueix sent també un exemple a seguir dins del nostre col·lectiu. És tot un luxe veure acostant postures amb l’alcaldessa Ada Colau.

Un altre èxit d’aquest any ha estat el llibre d’estil sobre com informar sobre la discapacitat intel·lectual impulsat pel nostre redactor Jordi Riu. El Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) s’ha interessat en poder assumir les nostres recomanacions per enviar-les a tots els mitjans de comunicació que segueixen.

El 2019, més i millor

Aquest 2018 està sent el millor any de Èxit 21 i desitgem seguir en aquesta mateixa línia d’ascensió per al proper any 2019.

El llistó està molt alt però és molt segur que amb la nostra capacitat de superació seguirem aconseguint molts més èxits.

La revista Èxit 21 està sent el millor aparador periodístic per aconseguir tot el que ens proposem. Personalment prefereixo quedar-me com estic, ja que compartint els èxits dels companys també me’ls faig meus.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Catalan   English   French  Spanish