Nadal al novembre

Als carrers de Barcelona ja podem presenciar els llums nadalencs a falta de començar a il·luminar-nos i donar-nos més ambient de festa.

En els comerços i en les grans superfícies ja llueixen als seus taulells tot tipus de torrons, a més dels típics dolços que més es venen en els dies nadalencs (polvorons, bombons i variats en petites porcions).

És un fet,  el Nadal està a la volta de la cantonada. Mostra d’això és que fins i tot els de Ferrero Roche ja han sortit a la recerca del poble espanyol amb més encant per engalanar-lo i il·luminar-lo amb tota mena de luxes.

Salta a la vista que en ple mes de novembre tenim tots els símbols nadalencs, en un entorn que ens convida a celebrar el Nadal abans d’hora.

I de fet, ja tenim circulant “la grossa” de la loteria (que ja va començar a anunciar-se durant l’estiu). Potser només ens faltarien els àpats familiars.

Les fires, el cor nadalenc

En una ciutat com la nostra, en cada racó podem trobar les grans superfícies de les millors marques de moda de la indústria tèxtil. Hi ha llocs que sens dubte són els que ens alimenten l’esperit nadalenc.

Aquestes són les fires. Ja no són només les seves llums, sinó també tot allò que ens porta a un temps passat en què es gaudien més les festivitats, sense necessitat de tirar del consumisme que ens aguaita actualment.

Les fires ens serveixen d’ “escola” per ensenyar a no desitjar més del que realment necessitem.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish