El Barça segueix el camí de la passada temporada

Ja portem les primeres quatre jornades d’aquesta present campanya, i segurament és molt precipitat, però m’atreveixo a dir que estem davant la continuació del Barça victoriós que va acabar la temporada 2017/18.

I la cosa pinta bé. A diferència de l’anterior temporada l’equip blaugrana ha millorat una plantilla amb l’arribada de jugadors com Lenglet, Arthur Melo, Malcom i Arturo Vidal, amb els quals pot competir encara més.

Aquesta quarta victòria consecutiva manté els blaugrana a la part alta de la classificació de la lliga, però en aquesta ocasió els ha costat una mica més endur-se els tres punts de l’estadi d’Anoeta davant la Reial Societat.

Es guanya amb la granota de feina

Pel que fa referència a la contesa, ha estat sens dubte una lluita de tu a tu. La Reial Societat d’Asier Garitano es va avançar al marcador amb gol de Elustondo en el minut 12. Durant la segona part, l’uruguaià Luis Suarez empataria al 62, i Dembélé tancaria el marcador amb l’1-2 definitiu en el 66.

El fet d’haver hagut de posar-se la granota de feina té molt més mèrit. És evident que per la seva qualitat la plantilla del “Txingurri” Valverde té aquest do per aconseguir el que es proposa.

Les reaccions més positives

Ara com ara la lliga està donant els primers passos, i encara que és evident que encara és prematur parlar de tots aquells títols que es puguin guanyar. Però el que sí és segur que aquesta és la manera d’arribar a fer la millor temporada, i si és possible millor que l’anterior.

I a tot això amb la Champions League a la volta de la cantonada. El PSV Eindhoven holandès serà amb el primer al que s’enfrontin, amb el qual comencin una nova era. Amb ella queda en l’oblit la que es considera “la caiguda de l’imperi blaugrana” a Roma.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish