València, bella, verda i amb molta platja

Són molts els viatges que he fet, però si hagués de valorar totes les destinacions que he visitat fins ara, sens dubte València és la més recomanable. Aquest viatge ens permetrà conèixer més a prop la història de València, també coneguda com la capital del Túria (el riu que desemboca a València).

La majoria de turistes coneix València per la ciutat de les Arts i les Ciències. Però no és l’única zona que es pot visitar.

Atractius de la ciutat

També salta a la vista el seu ampli patrimoni arquitectònic. La ciutat compta amb monuments emblemàtics, com la torre de la catedral, més coneguda com “el Miquelet”, l’ajuntament o la font del Túria.

Un altre lloc per passejar és el parc natural de l’Albufera, que conté un enorme llac per anar amb barca.

Però sens dubte, el nou estadi de Mestalla és una altra de les cites importants per als aficionats “che”, tot un símbol de la ciutat.

Als visitants més de platja els recomano les platges de la Malva-rosa, Pantacona o bé la de Port Saplaya, que sens dubte les poden gaudir al màxim.

Un viatge de quatre estrelles

Qualsevol racó té el seu encant, igual que la proximitat de la seva gent. Tampoc em puc oblidar del nostre hotel que hem estat allotjats a l’”Hotel Olympia & Spa” un dels millors de la zona d’Alboraya.

A mi m’ha agradat el que he viscut i als que anaven amb mi també. Els que vulguin sentir el mateix els convido a que vagin i al fet que mengin les seves paelles i provin la seva orxata amb fartons.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish