La meva infantesa musical

Jo vaig iniciar-me en el món de la música quan tenia 7 o 8 anys. Anava a una escola de Begues que feien classes de diversos instruments.

Des de sempre m’ha agradat la música. De petita (i encara ara) m’encantaven els programes en els que sonaven melodies; i quan veia pel·lícules musicals (com Grease, Dando la nota o Mamma mia, entre altres) sempre acabava ballant.

Vaig començar fent un curs de piano amb un professor que m’ensenyava molt bé. Vam fer molts tipus de música com: clàssica, moderna, jazz, blues… fins i tot assajàvem molt per fer concerts a Begues.

Quan vaig acabar el curs de piano vaig provar de fer altres tipus d’instruments. Vaig fer violí. Va ser un curs que no va durar molt, però vaig aprendre a tocar-lo deixant anar la corda, baixant el braç lentament i fent diferents melodies. Va ser una experiència molt bonica.

Seguidament, vaig fer un curs de guitarra i cant a la vegada. Va ser molt agradable: vam aprendre a afinar la veu mentre tocàvem la guitarra. També vam aprendre a fer l’escala i desprès el professor tocava i cantàvem. Una de les cançons que interpretàvem era “I’m yours” de Bruno Mars.

Les classes de guitarra i cant van ser una experiència única que no oblidaré mai. També recordo les classes de cant que em va fer una professora amb qui vam provar de posar la meva veu sobre una cançó instrumental. Això va ser una de les classes més espectaculars de l’aula de música de Begues.

Després, vaig seguir amb el cant amb una nova professora amb qui treballàvem la part de projectar la veu, respirar, entrenaments vocals, etc.

Per mi la música és una passió que amb tranquil·litza i quan toco m’allibero de les coses negatives de la vida. Vaig deixar la música degut als horaris de l’escola i les activitats extraescolars. Però m’agradaria recuperar la música perquè és una afició que no voldria perdre.

+ posts

ÈXIT21 pot ajudar a la societat a que les persones que no ens coneixen, puguin veure com ens expressem i puguin reflexionar sobre com som nosaltres. A mi em pot ajudar a ser més sociable, a superar barreres i poder expressar-me millor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *