Reus, ciutat amb encant

Si d’alguna cosa podem presumir és que a Catalunya tenim molts i molt bons llocs, i molts d’ells es troben a la part de Tarragona. Però n’hi ha un en concret en el que he estat i m’ha agradat. Aquest és Reus.

És cert que no és que sigui molt turístic per la manca d’activitat nocturna, però tampoc li fa falta, ja que té un encant molt especial. I si d’alguna cosa té que els faci grans és que hi ha un ampli ventall cultural que ja voldrien altres pobles.

És d’un d’aquests llocs que qui volgués passar uns dies sabàtics, jo li recomanaria. ¿Què millor lloc per donar-se una bona passejada que pel parc de Sant Jordi, on es pot presenciar diverses recreacions de Gaudí a l’aire lliure?

Tampoc et pots anar sense passar abans pel museu Gaudí, la casa Navàs i fins i tot l’església de Sant Pere, on va ser batejat l’arquitecte. Segons explica la llegenda, hi havia la disputa del lloc de naixement d’Antoni Gaudí, ja que el pare d’aquest era de Riudoms. A dia d’avui, aquesta polèmica segueix viva.

La vida nocturna

És molt possible que pugui haver alguns altres llocs que tinguin més activitat nocturna per a ús i gaudi d’altres visitants, però l’ambient nocturn de Reus és el que el fa diferent i més especial; i més en temporada de Nadal.

A més de les millors llums nadalenques, els pessebres de l’església de Sant Pere, alguns que altres bars de copes i còctels i sense oblidar el seu centre comercial, és evident que és el millor aparador per a tots els que vulguin anar. I és més, si per mi fos tornaria.

Són molts els viatges que fet fins ara, però aquest viatge d’hivern ha estat la meva millor primera experiència i no sé si tornaré repetir dins de la mateixa temporada nadalenca.

El que sí és segur que si hagués de buscar alguna cosa per l’estiu que fix que vindria una altra vegada. El que està clar és que Reus m’ha marcat de tal manera que ho posaria en el lloc que es mereix, com una altra d’aquestes ciutats amb encant.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Catalan   English   French  Spanish