Coneixeu-me més, lectors

Escric pensant en la família i els lectors

Fa quatre mesos que vaig entrar a Èxit21 perquè dona molta vitalitat a l’hora de fer-nos conèixer cap el nostre entorn. Èxit 21 és un mitjà de comunicació que ens permet expressar-nos a través de la xarxa. A més, també fem formació sobre periodisme.

Vull que els nostres lectors vegin les meves capacitats, la iniciativa, les oportunitats que et donen per seguir endavant, els drets, etc.

Com ja sabeu, alguns dels meus articles parlen sobre aquestes paraules concretes. Per exemple, l’article que vaig escriure conjuntament amb Carlos Rueda titulat “Cuál es nuestra meta” sobre els drets humans o la primera entrevista que vaig fer per a Èxit21 a Maria Soledad Cisternas, representant de la discapacitat i l’accessibilitat per l’ONU, sobre els drets de les persones amb discapacitat.

Reflexionar sobre com som

Amb els articles d’Èxit21 he pogut descobrir que puc ajudar a la gent a conèixer i compartir altres punts de vista amb els escrits que fem entre tots.

Vull que els lectors de la revista puguin reflexionar sobre com som nosaltres i com ens veuen.

A mi Èxit 21 m’està ensenyant a ser més sociable i a superar les meves barreres i poder expressar-me millor.

Per exemple, abans no parlava amb ningú però ara actualment he pogut aprendre a relacionar-me amb la gent que m’envolta.

El missatge clau és que Èxit21 és un aprenentatge que t’ajuda a mantenir la iniciativa a seguir el teu propi camí de vida, sobretot m’he endut moltes coses positives com conèixer gent que comparteix els meus articles i també poder fer noves amistats.

Èxit21 m’ha obert les portes per ser més sociable i parlar de coses que mai m’animava a dir.

I també he millorat molt en la manera de parlar amb la gent que m’envolta. Abans parlava amb un to de veu més avorrit i començo entendre que la gent no es mereixia res d’això.  Per això, ara més que mai vull demostrar que puc ser amable amb tothom i això ho he millorat gràcies a Èxit21. Per mi, els redactors d’Èxit21 som un exemple a seguir. Us animo a seguir-nos.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Catalan   English   French  Spanish