Gloriós empat al Wanda Metropolità

Finalitzada ja l’aturada pels partits de les seleccions, ha tornat una nova jornada amb un d’aquells plats forts que ningú es vol perdre. El líder del campionat, l’equip blaugrana, s’estrenava en el nou estadi de l’Atlètic de Madrid i Ernesto Valverde, el tècnic culer, venia amb tota l’artilleria pesada.

Del que hem pogut veure, salta a la vista que la tensió i la competitivitat estaven assegurades per les dues parts, de manera que no és d’estranyar que dins dels 90 minuts del matx cadascun tingués 45 minuts de domini.

Molt més que un punt aconseguit

Dins dels primers 45 minuts de la disputa, l’Atlètic ha tornat a desplegar tot el joc que el caracteritza; però no seria fins al 21 quan Saül marcaria el primer gol (1-0). No seria fins a la segona part que el Barça començaria a buscar la porteria d’Oblak amb insistència.

Fins als últims minuts de l’enfrontament només es veia a l’equip blaugrana per tot arreu i la plantilla blanca i vermella començava a desinflar-se. Al minut 81, l’uruguaià Luis Suarez aconseguiria l’empat (1-1). Pel que és evident que ha estat molt més que un punt aconseguit.

A aquest líder no hi ha qui li faci ombra

Amb aquest marcador tan igualat, el que primer queda demostrat és que les forces de tots dos clubs queden per igual. I aquest punt aconseguit fa que el Barça segueixi una setmana més a la part alta de la classificació.

El que sí que queda clar és que a aquest líder no hi ha qui li faci ombra. I després d’haver vist aquest duel podem dir que hem assistit a un gloriós empat en el nou Wanda Metropolità.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish