Cinema d’alt octanatge

Critica de “The Fast and the Furious 8”

Fa uns dies vaig anar al cinema i vaig veure una de les pel·lícula que més m’ha agradat darrerament: The Fast and the Furius (en castellà coneguda com “A todo gas”), protagonitzada per Vin Diesel i Dwayne Johnson. La pel·lícula em va agradar perquè sóc aficionat als cotxes, encara que mai n’he conduït cap.

El film és la vuitena entrega d’una saga de pel·lícules d’acció que es va iniciar el 2001 basada en la novel·la “Racer X” de l’autor Ken Li. Jo les he vist totes.

L’art del tuning

L’argument tracta d’apostes en carreres clandestines de cotxes. La regla és simple: qui guanya es queda el cotxe del perdedor. Les carreres es fan a la nit a diferents països, com Cuba o Brasil.

Els protagonistes tunegen els seus cotxes en garatges perquè siguin més bonics i corrin més. A la vida real es poden ‘tunejar’ cotxes sempre que estigui homologat, perquè una cosa és la ficció i l’altra la vida real.

Si us agraden els cotxes us recomano que mireu aquesta pel·lícula. Sortireu del cinema amb ganes de trepitjar l’accelerador. Però sempre amb precaució, amic conductor.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish