DAVANT EL TERROR, PAU

El 17 d’agost, uns terroristes van dur a terme un atemptat per la via del atropellament massiu emportant-se per davant a més de cent persones a les Rambles de Barcelona. Hi va haver més atemptats. A la matinada del dia 18, a Cambrils, un cotxe anava a tota velocitat i va xocar contra un cotxe dels Mossos d’Esquadra. A continuació, van sortir 5 sospitosos amb ganivets i una destral. Van ser abatuts per un agent dels Mossos. Dos dies abans, a Alcanar es va produir una explosió a causa de 106 bombones de butà, que presumptament tenien preparades per fabricar explosius.

No és just el que va passar, hi va haver molta gent molt afectada. No va ser un bon acte. ¿Com pot ser que hi hagi gent tan dolenta com aquesta? És injust perquè hi ha persones que ja no estan entre nosaltres.

A Barcelona, ​​el dia 26 d’agost, es van manifestar milers de persones per demostrar que no tenim por. Ens hem solidaritzat per fer-nos més forts i estar units davant de qualsevol situació.

Jo crec que la solució per això sempre és la pau i el respecte a la diversitat i no tenir por. I per això, jo em separo de la violència perquè no porta a res i demano estar en harmonia tots junts.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish