Colofó ​​a un any productiu

Abans de vacances, tot l’equip d’ÈXIT21 vam anar a dinar al restaurant Lactuca, on treballo, per acomiadar el curs periodístic. Hi va haver molt bon ambient. Es va parlar de possibles escrits per setembre i de com millorar alguns temes interns de la redacció, com l’ús del WhatsApp.

Porto en la redacció prop d’un any i mig i he millorat en l’escriptura. A més, gràcies al Taller de ràdio i a les formacions sobre periodisme d’ÈXIT21 he après a comunicar millor. Això m’ajuda en el treball a relacionar-me amb els clients perquè tinc més seguretat en mi mateix.

Fa poc vaig fer la meva primera entrevista davant de la càmera. Al principi estava nerviós, però crec que va sortir tot bé. Tinc ganes de fer més entrevistes.

Redactors i amics

Em porto molt bé amb tots els companys de la redacció perquè sóc una persona sociable. Estar a ÈXIT21 m’ha permès conèixer a gent nova. Som una redacció ben avinguda. Comentem els temes d’actualitat, debatem les coses i aprenem tots de tots.

M’agrada la revista ÈXIT21 i espero que els lectors també.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Catalan   English   French  Spanish