Aquest Barça va pel bon camí

Pels voltants de Can Barça ja feia temps que no es respirava l’eufòria que es respira actualment. La pròpia afició torna a creure en l’equip d’Ernesto Valverde que segueix en plena reconstrucció. I per cert, a cada partit van a més i aquí estan els resultats que parlen per si sols.

Quatre victòries consecutives i pujant

Des de l’inici del campionat de lliga fins avui, ha estat un clar “chorreo” de partits que es compten per triomfs de menys a més: Real Betis Balompié, Alabès, Espanyol i ara el Getafe. Aquests equips han estat els que han provat el pot de les essències blaugranes.

A això se li suma la “Vendetta” davant de la Juventus a la primera jornada de la Champions League, en el qual va quedar clar que els blaugrana també recuperen el seu poder en la màxima competició europea, de manera que ja es poden anar preparant els equips que s’enfrontin a la plantilla culer.

A Getafe, amb el “mono de feina”

Pel que fa al partit que s’ha disputat aquesta jornada a l’estadi Coliseu Alfonso Pérez, podem dir que hem vist dues parts dins dels 90 minuts: una per al Getafe i l’altra, per al Barça.

Durant els primers 45 minuts, el Barça va començar a desplegar el seu joc, però es va veure encallat. El primer a marcar seria Shibasaki per al Getafe, gol que va pujar al marcador el minut 39 (1-0).

A la segona meitat, seria Dennis Suarez que empataria al minut 62 i Paulinho es va estrenar rematant la feina en el minut 84.

Després d’aquesta nova victòria, els blaugrana tornen a posar terra pel mig a la taula classificatòria. És evident que a hores d’ara podem dir que aquest Barça sí que va pel bon camí. La cirereta del pastís d’aquesta setmana fantàstica podria ser demà davant un Eibar que arriba després d’haver guanyat al Leganés.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish