El meu retrobament amb Tino Soriano 15 anys després

Com sol ser habitual, els retrobaments sempre són nostàlgics. Moltes persones que després de molt temps es tornen a trobar amb un amic de tota la vida intenten recuperar el temps perdut.

Dimarts passat dia 20 de setembre jo també vaig viure una situació molt similar amb una persona que en el seu dia (fa 15 anys) va formar part de la meva vida igual que jo ho vaig ser de la seva.

Perquè no és igual retrobar-se amb un antic company del col·legi, o amb una anterior relació del passat que tornar-se a trobar amb un gran fotògraf de prestigi com és Tino Soriano.

Pel qual no ho conegui, diré que té 5 guardons per Fotopress, a més d’haver estat premiat per la UNESCO, per no comptar el reconeixement especial de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya.

D’entrevistat a entrevistador

El destí ha volgut que a través d’una entrevista per a la revista digital EXIT21 (que pròximament es penjarà en aquest portal), s’hagi produït el retrobament amb Tino Soriano 15 anys després. Com dos vells coneguts, vam tornar a recordar el reportatge “Un dia amb Paco” del suplement del País Semanal, publicat el diumenge 4 de març del 2001.

He de reconèixer que de totes les entrevistes que porto fins ara, aquesta en concret ha estat la més especial. No se sap quan tornaré a viure una situació similar; però fins llavors, aquesta serà la millor i quedarà retratada en el record.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Catalan   English   French  Spanish