Un més a la família

L’Eva és la meva cosina germana per part de pare. No hem tingut molta relació; però sempre ens hem portat bé. De petites jugàvem a la torre que els meus avis tenien a Sant Cugat del Vallès i ens divertíem d’allò més. Recordo amb il·lusió quan tots els cosins anàvem al Tibidabo acompanyats de l’avi i la tieta Maria.

L’Eva sempre m’ha tractat d’igual a igual i mai li he estat indiferent. Va ser un gran suport per mi quan es va morir l’àvia. Ella sabia que jo ho passaria molt malament pel vincle que tenia amb l’àvia.

Fa temps que surt amb el que avui és la seva parella, en Josep. És una gran persona i trobo que fa per ella. És molt bromista i té molt sentit de l’humor. Fa anys enrere jo treballava en un hotel propietat de Nuñez y Navarro. En Josep, quan em veia, començava a imitar al Nuñez, aleshores president del Barça. Deia “euros, euros, eh..?” i jo em tronxava.

Ara estic summament contenta perquè seran pares i a mi em fa molta il·lusió. Visc el seu embaràs com si fos el meu. Em preocupo constantment de l’Eva i del seu estat. Sempre li dic que es cuidi i que no faci tonteries.

Crec que l’Eva i en Josep seran uns grans pares i estimaran en Joan amb bogeria. Jo me l’estimo ja i encara  no ha nascut. Desitjo que el part vagi molt bé i que no la facin patir gaire. Com se sol dir, que sigui una hora curta.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish