La llegenda de Sant Jordi del segle XXI

Aquesta és la història d’un noi de 36 anys que es diu Jordi i que conviu amb la seva xicota Montse, de 35, en un poble català proper a Montserrat.

La dramàtica notícia de la mort dels seus pares donarà un gir inesperat a la seva vida. Al ser fill únic es converteix en hereu universal d’algunes llibreries i floristeries propietat de la família.

Per a una major comoditat, es veurà obligat a emprendre viatge al centre de Barcelona i comprar un pis proper als negocis familiars.

Un cop instal·lats a la ciutat comtal, el primer que van a fer és visitar els locals que havia heretat i pensar que fer amb ells.

D’antuvi, tampoc trigarà a fer amics per sortir els caps de setmana. El punt de trobada serà la discoteca “El drac verd”.

Amb l’ajuda dels nous amics tirarà endavant els negocis. El primer pas serà utilitzar les xarxes socials més conegudes per presentar aquells títols més interessants.

El següent pas serà posar diversos llocs de llibres i roses per la ciutat amb un preu simbòlic de venda de tres euros. D’això s’encarregaran el mateix Jordi i la seva parella.

I finalment, crearan una pàgina web per aconseguir contactar amb els escriptors més coneguts i els més il·lustres.

Entre ells coincidiran en el nom de la pàgina, que serà: “Sant Jordi i els seus amics.com”. D’aquesta manera, es donaran a conèixer mundialment.

Redactor. “ÈXIT21 hará que nos conozcan un poco más para que, antes de juzgarnos, sepan algo más de nosotros. Si no, nos discriminan por una cosa u otra. Antes de hablar, informarse mejor. Para mi es un medio de comunicación para ampliar mi CV periodístico”.

Francisco Marin té una novel·la en curs.
Francisco Marin té una novel·la en curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *