Simeone li ha donat la punta al Madrid de Zidane

Als carrers de la capital madrilenya no queden més que els cotxes i algun vianant tant pels voltants de la deessa Cibeles com de Neptú. I no és per menys, ja que s’ha disputat el derbi més esperat del que portem de campionat nacional.

L’estadi Santiago Bernabéu acollia una mica més que un partit: era un duel entre els madridistes de Zidane i l’Atlètic de Simeone. Tant l’equip merengue com el matalasser ho haurien donat tot per fer gaudir les seves aficions.

Només un dels dos seguirà l’estela del Barça fins al final i l’altre es veurà resignat a mantenir el lloc per a la Champions de la temporada 2016-17. Però després del que s’ha vist, salta a la vista que l’equip blanc està molt lluny de la seva millor forma.

Pel que fa al partit, el solitari gol de Griezmann en el minut 53 de la segona meitat, després d’una primera part molt disputada i intensa, li ha donat el cop de gràcia al Reial Madrid de Zidane.

És cert que encara queda molt campionat per disputar però intentar remuntar dotze punts és més un miracle que una proesa; sobretot tractant-se d’un equip acostumat a un estil de joc determinat i amb un pressupost que no li permet passar per semblant humiliació. I ja no només per al que fa a la plantilla ―que tot fa indicar que necessita una neteja a fons― sinó per al seu president, que significaria una dimissió fulminant.

Igual aquesta disputa per a alguns haurà estat determinant i per altres potser no, però el que sí és evident que van ser molts els mitjans que es van fer ressò.

Tots els mitjans de comunicació donaran molts titulars i segurament més en contra que a favor dels madridistes, i potser les incendiàries declaracions de Cristiano Ronaldo no els faran cap favor.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish