ERES TU

D’antics amors;

lo possible de la llunyania,

i d’eterns focs,

t’emporto junt amb la meva ànima,

joia sorpresa.

Amb les teves corbes;

em feies tremolar,

et mirava els ulls,

i em sentia feble.

Erats tú;

el meu cor estimat,

encara que jo fossi amable,

tu, mai em somreies,

només ballaves,

a sota la foscor,

d’una llum

encesa.

+ info | + posts

Redactora i poeta: “Passió i cor són les dues qualitats amb les que podem fer que Èxit21 sigui gran. És una porta oberta a la filosofia. Per això visc amb tanta intensitat aquest racó. Perquè em fa pensar, recordar i sentir”.

Bea Ruiz és autora de tres llibres de poemes. I recentment ha publicat el seu darrer llibre amb l'Editorial Talents de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD): "Un portal a la fantasía": https://fcsd.org/ca/producte/un-portal-a-la-fantasia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *