La Sandra i el misteri del llibre desaparegut

La Sandra era una nena de 13 anys que vivia en un petit poble envoltat de muntanyes verdes i camps florits. Li encantava llegir i passar hores a la biblioteca del poble, un lloc màgic ple de llibres antics i històries fascinants.

Un dia, mentre estava buscant un llibre sobre aventures, va trobar un llibre vell i polsegós amagat darrere d’una estanteria. El títol era “El secret de les paraules perdudes”. Intrigada, va agafar el llibre i es va asseure a una taula per començar a llegir-lo. Però, quan va obrir-lo, va descobrir que les pàgines estaven en blanc.

Confosa, la Sandra va portar el llibre a la bibliotecària, la senyora Marta, una dona gran amb ulleres rodones i un somriure amable. La senyora Marta va mirar el llibre amb sorpresa i va dir: “Aquest llibre fa molts anys que està aquí, però mai ningú no l’ha pogut llegir. Diuen que només aquells amb un cor pur poden descobrir el seu secret”.

Decidida a resoldre el misteri, la Sandra va portar el llibre a casa i va començar a investigar. Va passar hores llegint sobre màgia i encanteris, però no trobava cap resposta. Una nit, mentre mirava el llibre sota la llum de la lluna, va notar una lleugera brillantor a les pàgines. Va tancar els ulls i va desitjar amb totes les seves forces poder llegir el llibre.

Quan els va obrir, les paraules van començar a aparèixer a les pàgines en una cal·ligrafia elegant. La Sandra va començar a llegir i es va endinsar en una història sobre un tresor amagat i un mapa secret. Però, el més sorprenent era que la història semblava parlar directament a ella, donant-li pistes sobre llocs del seu poble.

La Sandra va seguir les pistes del llibre i va descobrir racons del poble que mai no havia vist abans. Va trobar una petita cova darrere d’una cascada i, dins, un cofre antic. Quan el va obrir, va trobar un altre llibre, aquest ple de contes meravellosos i dibuixos màgics.

Des d’aquell dia, la Sandra va compartir els contes amb els seus amics i la gent del poble, inspirant-los a llegir i a buscar les seves pròpies aventures. El misteri del llibre desaparegut no només li va donar una història increïble, sinó també la confiança per explorar el món amb curiositat i valentia.

Redactor d’Èxit21. Autor de contes, cançons i articles d’opinió amb records d’infància i vivències personals. També fa entrevistes per Èxit21, com la que va fer al popular atleta Miquel Pucurull.

One thought on “La Sandra i el misteri del llibre desaparegut

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *