Hansi Flick agafa les regnes del Barça

S’acosten canvis a Can Barça. Amb molta més pena que glòria li diem adéu a Xavi Hernández, que es porta amb ell una Lliga i una Supercopa d’Espanya de la temporada 2022/23.

Ara donem la benvinguda a la banqueta blaugrana al tècnic alemany Hans Dieter Flick, el mateix home que va infligir el famós 2-8 al capdavant del Bayern Munic. Ara es posa al comandament de l’equip culer per fer-ne un bloc més competitiu del que ha estat fins ara.

Amb la seva arribada i veient la seva il·lusionant cartera de fitxatges, l’aficionat barcelonista ja sembla haver recuperat la il·lusió que amb Xavi havien perdut.

Un currículum que il·lusiona

Hansi Flick va debutar amb el Victoria Bammental l’any 1996, on va estar fins al 2000. Ja en la temporada 2000/05 va estar al TSG 1899 Hoffenheim. Va formar part del Bayern de Munic (2019-2021) amb el qual va aconseguir la seva única Champions League. Va arribar a la selecció d’Alemanya (2021-2023).

Quant als títols, molts d’ells també van ser amb el Bayern Munic amb dues Bundesligues: 2019/20 i 2020/21. També va aconseguir una Copa, una Supercopa d’Alemanya, a més d’una Supercopa d’Europa.

Fins a la seva arribada al Barça es trobava sense equip. En aquesta ocasió té l’oportunitat de portar el quadre barcelonista a tornar a competir a Europa i, de passada, tornar ell també al cim europeu.

Amb Hansi Flick es pot somiar

Amb una carta de presentació com la del tècnic alemany, qualsevol aficionat i simpatitzant del Barça pot tornar a permetre’s el luxe de somiar. Ara és el moment de perfeccionar un equip que necessita un canvi radical.

En aquesta ocasió Lewandowski serà el referent juntament amb Gündogan i Ter Stegen, que amb la resta de l’equip, a més dels reforços que vagin arribant, s’espera que els resultats estiguin a l’altura de les exigències, que no seran poques, de la seva afició. A poder ser, que en aquesta ocasió es pugui mesurar al que serà el nou Reial Madrid de Kyllian Mbappe i companyia.

Redactor. “ÈXIT21 hará que nos conozcan un poco más para que, antes de juzgarnos, sepan algo más de nosotros. Si no, nos discriminan por una cosa u otra. Antes de hablar, informarse mejor. Para mi es un medio de comunicación para ampliar mi CV periodístico”.

Francisco Marin té una novel·la en curs.
Francisco Marin té una novel·la en curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *