The Party, una comèdia molt divertida

The Party és una obra que acabo de veure al Teatre Poliorama. És divertida i rius molt veiem com pot acabar una festa de celebració entre amics de tota la vida. Hi participen les actrius i actors Àngels Gonyalons, Queralt Casasayas, Jordi Díaz, Biel Durán, Montse Guallar, Marta Ribera i Lluís Soler.

Són varies parelles d’amics que venen a sopar junts per celebrar una festa (The Party), però que tenen diferents problemes personals. Si voleu, podeu anar al Poliorama fins al dia 3 de desembre, encara hi sou a temps.

L’actriu Àngels Gonyalons fa un gran paper, la conec pel seu treball amb Dagoll Dagom i també per ser la directora de l’escola Memory. Àngels Gonyalons ha treballat molt, es nota que es diverteix i que així, de mica en mica, fent moltes coses, ha fet una gran trajectòria.

L’últim de Dagoll Dagom

La següent obra que es podrà veure al teatre Poliorama serà L’alegria que passa, de Dagoll Dagom, l’últim espectacle de la companyia abans d’acomiadar-se amb Mar i Cel.

Anar el teatre és molt divertit, t’ho recomano.

+ posts

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *