La Casa de Carlota, un estudi molt inclusiu

La Casa de Carlota és un estudi de disseny diferent, i una mica estrany. Situat a Barcelona, els creatius i creatives compartim un munt de capacitats diferents. 

En aquest espai ajuntem talents molt divertits. Les persones que treballem aquí formem un equip creatiu genial: alguns tenim la síndrome de Down, altres autisme, també hi ha estudiants de disseny, il·lustradors i directors d’art. I com fem broma a vegades, també hi ha algun vegetarià.

TOTS IGUALS I DIFERENTS 

El que ens fa genials i diferents són les nostres capacitats individuals i que tots sumem quan, per exemple, ens arriben encàrrecs de treballs de clients tan importants com la Caja Roja de Nestlé, Veritas, les pancartes de l’Ajuntament de Barcelona, Pastes Gallo i moltes més. Actualment estic fent una sèrie de vestits d’època juntament amb una companya dissenyadora. Tenim molts projectes i hem rebut premis importants pel nostre treball i també gràcies a la nostra innovació social.


Si voleu saber més d’aquest estudi de disseny tan genial podeu informar-vos en la seva pàgina web.

Vanesa Reinón escribe sobre cultura: el teatro, los viajes y el baile son sus pasiones. Es la más reciente incorporación a la redacción de Èxit21.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *