Emotiu comiat al vell Camp Nou

En el seu darrer partit a l’estadi, abans de la seva reforma, el Barça ha guanyat al Mallorca, per 3 a 0, amb dos gols d’Ansu Fati i un altre de Gavi. Va ser un comiat molt emocionant que podré recordar, estar a l’últim partit a l’Estadi on tant he gaudit i patit fins ara. 

Segons lo previst l’equip jugarà a Montjuïc durant una temporada i mitja. Els Blaugranes tindran de jugar a l’Estadi Olímpic per les obres que faran al Spotify Camp Nou i la propera serà una temporada plena de interrogants.

També va ser l’últim partit a l’Estadi dels capitans, Jordi Alba i Sergio Busquets. Tots dos deixen el Barça després de moltes temporades. Sergio Busquets ha estat jugant quinze temporades, i Jordi Alba onze.

El proper diumenge 4 de juny, l’equip finalitza la Lliga a Balaídos, on Ter Stegen i Lewandowski aconseguiran els trofeus Zamora, com millor porter, i pichichi, com màxim golejador, respectivament.

L’autor d’aquest article durant el partit de comiat al Camp Nou.

Moments màgics al Camp Nou

Els d’aquesta darrera jornada a l’estadi son moments que no oblidaré, com el meu primer partit, al setembre de l’any 2003. Aquella va ser la meva primera temporada de soci, i em vaig estrenar de matinada, amb un Barça – Sevilla, que va començar passada la mitjanit, amb un fantàstic gol de Ronaldinho.

També recordaré el gol, a l’últim minut, de Sergi Roberto per passar una eliminatòria de Champions contra el Paris Saint Germain, o el 5 a 0 contra el Reial Madrid. Han estat molts els moments màgics viscuts a l’Estadi, sempre ben acompanyat per altres socis i seguidors entusiastes com jo, que ja no és poden oblidar.

+ posts

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *