Bassel79, un bar amb passat blaugrana

Fa molt de temps tenia un amic que es deia Paco Cairo que tenia un Bar que es deia Bassel79. Han passat moltes històries per aquest bar, com exjugadors Hristo Stoítxkov, Johann Cruyff, Ronald Koeman, Louis van Gaal, Kubala i altres.

Per això recordo que va explicar moltes històries al bar, doncs estava obert per veure els partits de futbol i jo anava a veure els partits del Barça. En Paco Cairo és un veterà i exjugador del Barça.

Em va regalar un trofeu en forma de pilota i també un barco de vela. També em va regalar la bandera del Barça que va anar a Basilea l’any 1979.

Actualment, el bar està tancat per jubilació del meu amic i el trobo molt a faltar. El bar està al costat de casa meva, i quan guanyava el Barça  jo posava l’himne del Barça.

Recordo que al Bar hi havia una vitrina amb les botes del Stoítxkov, que les va regalar sl meu amic Paco. Actualment estan al museu del Barça perquè el Paco va fer una donació al museu. 

Al Bar també hi havia futbolin amb els jugadors del Barça i del Real Madrid. Jo anava a jugar amb el Pare i altres amics.

Redactor d’Èxit21. Autor de contes, cançons i articles d’opinió amb records d’infància i vivències personals. També fa entrevistes per Èxit21, com la que va fer al popular atleta Miquel Pucurull.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *