Santa Eulàlia, la patrona d’hivern

Aquest cap de setmana s’han celebrat les festes de Santa Eulàlia a Barcelona, la segona patrona de la ciutat, i els gegants de Sarrià han tornat a participar a la festa. 

Aquest any han participat els gegants Gervasi, la Laieta, el Blauet i la Joana, que aquest cop he portat jo. La cercavila ha començat a la Plaça Reial i ha acabat a la Plaça de Sant Jaume, amb els tradicionals balls finals. Ha estat una sortida molt animada i divertida, amb molta gent per tot el recorregut. Les sortides per el centre de la ciutat, com la de les festes de la Mercè, sempre són especials, perquè hi ha molta gent que les fan molt emocionants.

Portar la Joana m’ha agradat molt perquè als nens i les nenes els hi fa molta il·lusió quan passa al seu costat. A veure si puc portar més endavant el Blauet.  

Aquest any és celebra que fa 600 anys que hi han gegants passejant per Barcelona i hi hauran diferents activitats, com per exemple que els gegants de la Ciutat vagin a les festes majors de tots els barris.

Portant gegants per tot arreu

Des de l’any passat estic portant la Joana o el Normag, gegant amb la síndrome de Down. A mi m’agrada molt perquè hi veus a prop els nens i les nenes contents i passant una bona estona.

Des de petit sempre m’ha agradat el món geganter, ara ho visc des de dins, amb els amics de la colla gegantera, i desitjo que duri molts anys perquè participar en la cultura popular apropa i fa créixer a la gent.

Visca el món geganter!

Shares
+ posts

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *