Xavi ja té un títol

El Barça ha golejat al Reial Madrid per guanyar-li la final de la Supercopa d’Espanya, jugada a l’Aràbia Saudita. Els blaugranes han fet un gran partit, que ha finalitzat amb una clara victòria, per 1 a 3 gols al seu favor. Gavi, escollit millor jugador de la final, ha obert el marcador amb una gran jugada col·lectiva i  passada de Busquets. Uns minuts més tard, i abans de finalitzar la primera part, ha marcat Lewandowski el segon gol, que també ha estat espectacular.

A la segona part el Barça no ha baixat el ritme, fins que Pedri ha fet el tercer gol. Ha estat un partit bo i rodó dels blaugranes, molt bé dirigit per Xavi. No ha sigut fins al final del partit, però amb la final ja resolta, que el Reial Madrid no ha tingut bones oportunitats, que Benzema ha aprofitat per marcar el gol d’honor madridista.

En la final han destacat els jugadors més joves de l’equip, com Pedri, Gavi, Araujo, Balde, etc., que han jugat un gran partit. També Ter Stegen ha estat bé en els dos partits del torneig, especialment a la semifinal contra el Betis. Amb el títol aconseguit ara, els blaugranes, aniran a per la Lliga i la copa del Rei.

Un Barça sublim

L’entrenador Xavi Hernández ha guanyat el seu primer títol com entrenador del Barça, i ho ha fet jugant un bon futbol que s’haurà de confirmar en els pròxims partits.

El Barça ha tornat.

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *