Piqué marxa per la porta gran

El capità del Barça Gerard Piqué és va acomiadar com a jugador del Barça, i com futbolista, després de quinze temporades. En tots aquests anys ha guanyat 30 títols: vuit de Lliga, quatre de Champions, set Copes del Rei, tres Supercopes d’Europa i sis Supercopes d’Espanya.

Gerard Piqué va jugar al Barça des de petit, al costat d’altres jugadors com Messi, però va marxar al Manchester United per després tornar definitivament com jugador blaugrana. Per mi ha sigut un gran jugador, dels que senten i s’estimen de veritat al club. Tots aquests anys he passat grans moments veient-lo jugar i li desitjo que li vagin bé les coses. Per Piqué, com per a tots els culers, però, aquests darrers anys estan sent més difícils.

Va anunciar la seva retirada per sorpresa de tots, fins i tot la dels seus companys de vestuari, el dijous passat. Ho va fer per les xarxes socials i ningú s’esperava aquesta notícia. Després del seu darrer partit de comiat davant els socis aquest dimarts encara podria jugar el seu últim partit com a Blaugrana, contra l’Osasuna a Pamplona.

Pel que fa al seu futur, el propi Piqué ha dit que li agradaria ser President. Haurà de seguir lluitant pels seus reptes empresarials.

El Barça guanya contra l’Almeria

Els Blaugranes, en el comiat de Piqué davant la seva afició, van guanyar contra l’Almeria al Camp Nou per 2 a 0, amb gols de Dembelé i De Jong. El Barça va fer un bon partit i son líders, esperant el que faci el Reial Madrid, que juga contra el Rayo Vallecano.

Després del partit contra l’Osasuna d’aquesta setmana vindrà la parada pel Mundial de Qatar, i la Lliga ja no tornarà fins a finals de desembre, amb un derbi per acomiadar l’any contra el RCD Espanyol que ja no jugarà Gerard Piqué. 

Molta sort, Gerard, el 3 del Barça.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Catalan   English   French  Spanish