Deu anys corrent Junts una cursa solidària

El passat 23 d’octubre, es va fer La milla de Sarrià organitzada per la Fundació Aspasim, un centre per gent amb situació de discapacitat. Aquest any 2022 ha celebrat els seus primers deu anys de la cursa més solidaria, “Correm junts”.

Els geganters de Sarrià no han faltat a la cita amb el Normag i la Joana, i ho hem celebrat amb una xocolatada popular per tothom. La Fundació Aspasim celebra aquest esdeveniment des de fa deu anys i és per una bona idea participar al seu costat.

El Normag és un gegant adaptat que és va fer a l’any 2019, pensat i construït perquè gent amb situació de discapacitat el pogués portar. No és l’únic, l’Ocellaire de l’Eixample és de l’any 2013. A l’any 1988 l’escola especial Auxilia també va prendre aquesta iniciativa, encara que no acostumen a sortir gaire. També a Premià de Mar, amb el Marti, o a Tarragona, amb la geganta Frida Kahlo, han sumat les seves propostes en favor de les persones en situació de discapacitat.

Iniciativa amb repercussió

La Fundació Aspasim està organitzant cada any aquesta cursa solidaria, i en cada edició hi participa més gent. L’speaker, l’orador i animador, d’aquesta darrera cursa ha estat el Pol, l’ànima de la festa solidaria.

Fer coses solidaries sempre està molt bé, participant ajudes per una bona causa.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Catalan   English   French  Spanish