El Centre Excursionista Els Blaus posa fi al centenari amb un dinar

El Centre Excursionista Els Blaus de Sarrià ha celebrat la cloenda del seu centenari amb un dinar al Col·legi de Metges de Barcelona, unes celebracions que han durat dos anys a causa de la pandèmia.

En l’acte han vingut el Jordi Merino (President de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya), l’Albert Batlle (Regidor del Districte de Sarrià – Sant Gervasi), Josep March (Representant Territorial de l’Esport a Barcelona de la Generalitat de Catalunya) i César Millán (Conseller Municipal d’Esports del Districte).

El dinar va estar molt bé. Soc soci del C.E. Els Blaus des de que va començar la pandèmia i estic encantat de formar part d’aquesta entitat del barri amb tanta historia. Al llarg de l’any hem fet excursions, com per exemple la caminada popular que organitza per les festes de Sarrià o la caminada a Sant Pere Màrtir.

El president de l’entitat es l’Albert Arbós i i ho fa amb moltes ganes de superar les dificultats perquè tiri endavant l’entitat.

Properes caminades

Les properes caminades seran al mes de novembre. Es preparen excursions a Sant Celoni, a l’Ermita de Sant Esteve d’Olzinelles i al Pessebre Itinerant.

Ser dels Blaus, o d’un centre excursionista, es una bona idea, passes bons moments i a l’hora coneixes a bona gent.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Catalan   English   French  Spanish