A un pas de la glòria

El Barça ha perdut la final de la Champions femenina  amb l’Olympique de Lió, per 1 gol a 3. El partit es va disputar a la ciutat italiana de Torí i les jugadores blaugranes, aquest cop, no van saber portar ni el ritme ni la iniciativa del partit. 

Ja des del començament del partit les franceses han tingut més oportunitats per guanyar i al minut disset de partit les catalanes ja perdien 0 a 2. Les blaugranes van respondre al tercer gol francès i van marcar abans del descans gràcies a un gol d’Alexia Putellas.

A la segona part les blaugranes ho van intentar, però no van aconseguir marcar. Les jugadores franceses van trencar el ritme del partit per perdre temps davant les jugadores blaugranes que no es van rendir. Sigui com sigui té molt de mèrit arribar un altre cop a la final de la Champions, i ara el pròxim objectiu d’aquest equip serà guanyar la Copa de la Reina.

Les Blaugranes han fet una gran temporada, a la lliga no han perdut cap partit de la competició i a Europa han fet un bon paper lluitant fins el darrer minut.

La Copa de la Reina, últim títol possible 

El pròxim objectiu serà guanyar la copa de la Reina d’Espanya i acabar la temporada amb el doblet, però també podem recordar que han fet història jugant al Camp Nou amb records mundials d’assistència de públic.

Ser del Barça femení és el millor que hi ha!

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Catalan   English   French  Spanish