Una golejada com les d’abans

El Barça ha guanyat al Reial Madrid, al Santiago Bernabeu, per 0  a 4 i ho va fer amb un gran joc d’equip. Els blaugranes van començar ben forts i de seguida Aubameyang va tenir la primera oportunitat per marcar. Només uns minuts més tard ell mateix va obrir el marcador gràcies a una passada de Dembelé. 

Nou minuts més tard Araujo va fer el segon gol culer amb una rematada de cap, un altra cop gràcies a una nova centrada de Dembelé.

A la segona part el Barça, just començar, ja va tenir la seva primera oportunitat d’ampliar el resultat al seu favor, però Ferran Torres la va enviar fora, encara que al cap d’uns segons si que va marcar el tercer gol blaugrana. 

El Reial Madrid es va posar nerviós i Aubameyang no van tenir prou i va marcar el quart. Davant aquesta situació alguns aficionats del Madrid van començar a marxar del camp quan encara faltava més de mitja hora de joc. Encara que els blaugranes llavors van baixar el ritme i haguessin pogut fer encara més gols, van fer una lliçó de bon futbol.

Ara al Barça li falten deu jornades i està a dotze punts dels blancs. La Lliga està molt difícil però ja no sembla impossible. Al futbol pot passar de tot, i des de l’arribada de Xavi els blaugranes han millorat molt el seu joc i l’equip demostra que és creu al seu nou entrenador.

Deu jornades d’infart

A falta de deu jornades per finalitzar la lliga els blaugranes encara tenen alguna possibilitat de guanyar-ho. Té pendent el partit davant el Rayo Vallecano, a casa, i si el Reial Madrid perd algun punt el Barça podrà estar més a prop si aconsegueix  continuar amb la seva trajectòria i joc, però encara així hauria de guanyar tots els seus partits.

Des de fa uns quants anys, des dels temps de Luis Enrique com entrenador, ha estat la primera vegada que ha pogut guanyar al Santiago Bernabeu. Esperem que no sigui l’últim cop.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Catalan   English   French  Spanish