COPYRIGHT

L’entitat FUNDACIÓ CATALANA SÍNDROME DE DOWN, amb domicili a la ciutat de Barcelona (Espanya), carrer Comte Borrell, 201-203, entresòl, codi postal 08029, proveïda del CIF número: G-08.897.696, i inscrita en el Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 61, és la titular del lloc web www.exit21.org .

Tota marca o signe distintiu present al lloc web www.exit21.org correspon al seu legítim titular, per això la FUNDACIÓ CATALANA SÍNDROME DE DOWN ha estat llicenciada per incorporar-los a la pàgina web www.exit21.org .

Tot el contingut del lloc web www.exit21.org incloent, entre d’altres, informacions, textos, missatges, entrevistes, opinions, comentaris, gràfics, arxius de so i/o imatge, imatges, il·lustracions, fotografies, programació, look and feel, logos i marques, són propietat de la FUNDACIÓ CATALANA SÍNDROME DE DOWN. Queda totalment prohibit qualsevol acte de reproducció, distribució, comunicació pública o al públic, posada a disposició del públic, transformació, i igualment les modalitats d’explotació dels mateixos, en qualsevol tipus de format on line o off line, havent-ne de sol·licitar la corresponent autorització expressa per escrit a FUNDACIÓ CATALANA SÍNDROME DE DOWN, en tant que propietària exclusiva i a nivell mundial de www.exit21.org i el seu contingut, dirigint una carta a la següent adreça postal: C/ Comte Borrell, 201-203, entresòl, Barcelona, (08029).

Tots els drets reservats, 2012

© Fundació Catalana Síndrome de Down

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Catalan   English   French  Spanish