EL BARÇA VA MERÈIXER MÉS DAVANT EL CADIS

El Barça de Koeman tenia el repte de sumar la que hagués estat la vuitena victòria consecutiva en lliga. De fet, va sortir a la pista de joc amb aquesta intenció, però el Cadis hi va impedir traient un 1-1 de Can Barça en l’últim sospir.

A la mitja hora del partit Messi va anotar el primer gol de la contesa des dels onze metres, en un penal provocat per Pedri. Amb aquest marcador es va arribar a la mitja part.

Els blaugranes van iniciar la segona meitat amb moltes més ocasions de gol, però cap d’elles acabaria a la porteria defensada pel porter Ledesma.

Lenglet ho engegaria tot al cometre una altra pena màxima sobre el jugador Sobrino en el minut 87. Àlex Fernández anotaria l’empat definitiu. Durant el temps restant, els blaugranes van intentar trencar l’empat però la pilota no va voler entrar entre els tres pals.

Frenada a la bona ratxa

Tot anava bé durant les set victòries seguides anteriors a aquest xoc contra el Cadis d’Álvaro Cervera, però vist el partit, aquest empat ha significat una ensopegada imperdonable. El Barça no ha sabut aprofitar la relliscada de l’Atlètic de Madrid davant el Llevant.

Ara l’equip barcelonista haurà de fer mans i mànigues per retallar distàncies amb l’Atlètic (i amb els madridistes de Zidane). Això passa per vèncer l’Elx en el partit ajornat i al Sevilla dissabte i esperar que els matalassers fallin també els seus partits, cosa que sembla improbable però no impossible.

Encara segueixen vius

Malgrat aquest estrepitós cop, el Barça segueix estant viu en Lliga, Copa i Champions. A la primera saben que no poden fallar més. A la segona han de remuntar dos gols en contra al Sevilla. I en la tercera?

En la competició europea tocarà una altra miraculosa remuntada com la del 2017 (6-1) però amb l’única diferència que el PSG de llavors no és ni de bon tros el d’ara, el que dificulta encara més les possibilitats de passar l’eliminatòria.

El que s’espera del Barça és que creixi en les grans trobades de Champions i no torni a oferir una mala imatge.

Després de les últimes desastres (Torí, Roma, Liverpool i Bayern Munic) a la mà dels blaugranes aquesta fer que la humiliació a l’anada per part dels francesos de Pochettino només sigui fruit d’un mal dia. Només s’espera que Messi aquest inspirat i que l’equip se sumi a ell.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Catalan   English   French  Spanish