EL LLEVANT DÓNA LA SORPRESA DAVANT EL LÍDER

Els matalassers es van veure superats pel mateix Llevant que uns dies abans els havien arrencat un empat a un en el partit ajornat. En aquesta ocasió, el Llevant va treure els tres punts vencent 0-2 al Wanda Metropolità.

Tot i que els matalassers van sortir al terreny de joc amb tot el seu arsenal, l’equip de Paco López es va avançar a la mitja hora de partit. Morales va posar el 0-1 amb el qual es van anar a la mitja part.

Durant la segona meitat, els “indis” van sortir amb tot però la pólvora se’ls va quedar mullada. El visitant Jorge De Frutos els va donar el cop de gràcia amb el segon gol en el temps afegit, el que va propiciar una ocasió d’or als seus perseguidors. El Reial Madrid va escurçar avantatge vencent a Reial Valladolid, mentre que el Barça no va passar de l’empat davant el Cadis.

Alerta màxima blanca i vermella

L’Atlètic de Madrid segueix ostentant la seva condició de líder, però ara una mica menys. Les forces ja van sent menys tot i tenir tota una artilleria.

L’empat contra el Celta va ser el primer avís, a l’igual que el que van tenir en el primer round davant els granota. Ara han besat la lona amb el mateix quadro valencià. Si no posen remei, ¿estarem davant la caiguda de l’imperi matalasser?

Vila-real, prova de foc

Una de les millors virtuts d’aquest Atlètic és que quan solen caure es fan més forts i se’ls pot témer encara més. A l’estadi de la Ceràmica li estarà esperant el Vila-real d’Unai Emery, tota una prova de foc.

Tot fa indicar que estarem davant d’un xoc de trens. Trobades com aquest poden arribar a decidir una lliga. Coneixent a fons a el conjunt matalasser, aquest se sol motivar amb proves de foc com la que disputarà davant el Submarí groc.

Redactor. “ÈXIT21 hará que nos conozcan un poco más para que, antes de juzgarnos, sepan algo más de nosotros. Si no, nos discriminan por una cosa u otra. Antes de hablar, informarse mejor. Para mi es un medio de comunicación para ampliar mi CV periodístico”.

Francisco Marin té una novel·la en curs.
Francisco Marin té una novel·la en curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *