MESSI I GRIEZMANN TRENQUEN EL GEL

El Barça de Koeman segueix traient la seva millor versió, com així ho demostra la seva victòria en la visita a l’estadi de Los Cármenes de Granada amb un contundent 0-4.

El conjunt culer va fer un partit complet i amb un clar domini sobre el terreny de joc que va quedar reflectit en el marcador. Entre Messi i Griezmann es van repartir els gols amb un doblet cadascun.

Griezmann va obrir el caseller al minut 12, a continuació Messi va marcar el segon i el tercer gol en els minuts 35 i 42. Amb el 0-3 es van anar a la mitja part.

A la segona part, el conjunt blaugrana va seguir amb el seu recital. Griezmann va tornar a marcar al minut 63.

Ter Stegen en aquesta ocasió no va haver de lluir-se massa (excepte en una acció del jugador granadí Puertas) ja que el conjunt local no va tenir el dia.

Mirant la lliga de més a prop

Aquesta clara millora de l’equip barcelonista es tradueix en tres victòries consecutives. Els blaugrana van deixar enrere a l’Osca (patint més del compte), a l’Athletic i ara al Granada.

Una mostra més que han deixat enrere al Barça del 2020. El d’ara ja comença l’any mirant la lliga més de prop.

Ara només és qüestió de seguir en aquesta mateixa línia ascendent. Mentre Messi tingui al seu costat algú que li sumi (com fins ara ha fet Pedri i en aquest moment fa Griezmann) els blaugrana no trigaran a fer ombra a l’Atletico de Simeone, líder destacat de la lliga.

La creu del Granada- Barça

En el món de l’esport hi ha actituds que no poden quedar impunes. Fem referència a unes paraules malsonants del tècnic de porters blaugrana Ramon de la Fuente que es va referir a un integrant de la banqueta rival com a “subnormal i pallasso”. Així mateix ho va recollir en l’acta el col·legiat De Burgos Bengoetxea.

Tot i ser expulsat per l’àrbitre i de la sanció corresponent, sota el meu punt de vista no és suficient, més tenint en compte que ja és reincident. És la cinquena vegada que és expulsat i se suposa que algú que porta l’escut blaugrana no només insulta l’equip nazarí si no també al “seny” que caracteritza el club culer.

Un Reial Madrid sota zero

Per la seva banda, el Reial Madrid no va passar de l’empat en la seva visita al Sadar de Pamplona. Cal destacar que els madridistes van tenir l’opció de suspendre el seu partit davant l’Osasuna pel temporal de neu “Filomena”.

Molt malgrat el risc que corrien per les condicions climatològiques van aconseguir disputar el seu partit. Tot i el punt aconseguit, la veritat és que l’equip merengue es va quedar sense gol i per això, tant l’equip com el seu caseller, es van quedar sota zero.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish