UN BARÇA SOTA LA LUPA

Aprofitant aquesta aturada per les seleccions, ara és el moment més idoni per fer una anàlisi del que s’està veient del Barça de Ronald Koeman.

El debut blaugrana a la lliga va haver d’esperar tres jornades a causa dels partits europeus ajornats de la temporada anterior. A partir de llavors li va costar entrar en matèria.

El nou projecte del tècnic neerlandès transmetia l’ADN del mític Dream Team i va permetre a l’afició recuperar la il·lusió perduda.

Comença l’escalada en lliga

L’inici de lliga pintava bé. Es va golejar a el Vila-real i es va acabar amb el malefici de Balaídos. Però el rumb es va torçar i l’equip blaugrana va començar el seu declivi. L’alegria va durar ben poc. A l’empat contra el Sevilla se li van sumar les dues primeres derrotes: una, davant el Getafe; i l’altra, en el Clàssic, a més de la patacada amb l’Alabès.

A partir de llavors, la il·lusió dipositada es va començar a trontollar, fins que es va guanyar als bètics. Aquesta victòria va fer que tot es veiés d’una altra manera, a l’espera del xoc contra l’Atlètic del Cholo que confirmarà o no l’escalada en lliga.

Imparables a la Champions

El conjunt barcelonista segueix el seu camí triomfal en la màxima competició europea. Enrere queda ja aquell fatídic 2-8 amb el Bayern Munic.

El Barça es manté líder del seu grup sumant tres victòries en tres partits davant el Fenencvaros hongarès, el Juventus de Torí i el Dinamo de Kíev.

Els blaugrana encara tenen molt a fer i alguns errors per millorar. Aquest parèntesi lliga arriba en el millor moment, entre altres coses per mentalitzar-se i treure el millor de cada un dels jugadors cules.

Ningú va dir que seria fàcil mantenir el nivell exigit, però la clau torna a estar a trobar a el millor Messi i que torni fer el que millor sap.

Temps tenen si volen liderar la classificació abans de Nadal, però fins llavors podem dir que aquest Barça ja va bé. Veurem si l’equip haurà recuperat la velocitat de creuer que el caracteritza.

Redactor. “ÈXIT21 hará que nos conozcan un poco más para que, antes de juzgarnos, sepan algo más de nosotros. Si no, nos discriminan por una cosa u otra. Antes de hablar, informarse mejor. Para mi es un medio de comunicación para ampliar mi CV periodístico”.

Francisco Marin té una novel·la en curs.
Francisco Marin té una novel·la en curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *