EL SEVILLA ARRENCA UN EMPAT DEL CAMP NOU

En la darrera jornada de lliga el Barça va empatar contra el Sevilla (1-1) al Camp Nou. Va ser un partit obert i molt intens, de molt desgast físic, on els dos equips van tenir bones ocasions de gol.

Els blaugranes van començar regulars, superats en moltes ocasions pel Sevilla, que en un corner van marcar el primer gol del partit obra de Luuk De Jong que va aprofitar un rebuig. Dos minuts més tard, Coutinho va marcar el gol de l’empat definitiu gràcies a una passada de Jordi Alba.

La segona part va tenir poques ocasions. El Sevilla però va tenir una gran oportunitat amb una pilota que va anar al pal després d’un rebuig d’Araujo. Per la seva part, els blaugranes, també es van apropar amb perill, sobretot a la part final del partit que va acabar amb una jugada polèmica que ni l’àrbitre ni els jutges del VAR van voler revisar.

En aquest partit va debutar el nou fitxatge del Barça, Sergiño Dest, per la lesió de Jordi Alba. A la segona part també van jugar Pedri, Trincao i Pjanic. Tots ells van fer un bon paper i a pesar de l’empat s’observa una millora.

L’equip ha anat creixent, ara tenen més ocasions de gol i recuperen la pilota més ràpid. Haurem d’esperar al proper partit després de la cita amb les seleccions per veure si hi ha continuïtat en el joc. L’objectiu serà guanyar al Getafe al seu estadi, el Coliseu Alfonso Pérez.

Victòria blaugrana al clàssic femení
El Barça femení va arrancar el seu campionat de lliga amb una clara victòria davant el Reial Madrid per 0 a 4. Les blaugranes van dominar a les madrilenyes durant tot el partit. Aquest partit va ser el primer clàssic femení de la història del futbol espanyol.

+ posts

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *