TOCA DONAR EL COP A LA LLIGA

El Barça de Quique Setien ha sumat la tercera victòria consecutiva. En aquesta ocasió contra el Valladolid i amb un matiner gol d’Arturo Vidal, l’únic en tota la contesa.

Els blaugranes podrien haver ficat algun gol més si el VAR hagués assenyalat sengles penals a Luis Suarez i Piqué comesos pel jugador val•lisoletà Javi Sánchez. Clarament, el partit hagués estat un altre.

Cal destacar que en els dos últims partits (el derbi amb els pericos i ara aquest) sembla que els jugadors del Barça vagin caminant a l’espera que sorgeixi alguna genialitat de Messi per tirar endavant els enfrontaments.

A per la lliga, sí o sí

Aconseguits els tres punts a l’estadi de Zorrilla ara la pressió la tenen els madridistes de Zidane. No serà fàcil, però està clar que els culers llençaran la tovallola a la primera de canvi. I molt menys quan entrem a les dues últimes jornades.

Tant merengues com blaugranes se la juguen. Els madridistes són conscients que el VAR no estarà sempre de part seva. El Granada ho donarà tot per estar a Europa.

Ara és el moment de donar el cop a la lliga i més quan el calendari que tenen és més favorable, per molt que donin per fet que els blancs abans o després cantaran la victòria.

En aquest campionat mai es pot donar res per fet. Si no hi ha ningú que digui el contrari, al Barça encara li queda molt per dir.

*Text original en castellà

Redactor. “ÈXIT21 hará que nos conozcan un poco más para que, antes de juzgarnos, sepan algo más de nosotros. Si no, nos discriminan por una cosa u otra. Antes de hablar, informarse mejor. Para mi es un medio de comunicación para ampliar mi CV periodístico”.

Francisco Marin té una novel·la en curs.
Francisco Marin té una novel·la en curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *