Triomf més enllà del futbol

Aquest cap de setmana dos seccions del F.C. Barcelona, la d’handbol i la de futbol sala, han guanyat els seus respectius títols de Copa del Rei. En el Barça hi ha vida més enllà del futbol.

El Barça de handbol va sumar aquest cap de setmana la seva setena Copa del Rei, guanyant al Benidorm per 40-25. Els jugadors blaugranes van començar molt bé i concentrats el partit, amb un parcial de (16-8).

Ara mateix els blaugranes ja tenen 24 copes a les seves vitrines. El millor jugador del partit va ser Pérez de Vargas, que com Victor Tomàs, aquesta serà l’ultima copa que juguen, doncs al final de temporada tots dos es retiren.

Ara falta la Lliga i la Champions.  Si el Barça guanya els dos títols, el jugador català Victor Tomàs podria arribar als 50 títols amb la samarreta blaugrana.  A la lliga porten cinc punts d’avantatge respecte l’Ademar de Lleó , el segon classificat.

Al futbol sala, també

Una altra secció que va guanyar la Copa del Rei aquest cap de setmana va ser la del futbol sala, contra el Valdepeñas. En aquest cas els blaugranes van haver de remuntar un gol en contra a la primera part, però al final del partit van quedar 3 a 4. És la segona copa consecutiva que guanyen.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Catalan   English   French  Spanish