No va poder ser

Aquest cap de setmana vaig anar a la final de la copa del rei que es jugava a Sevilla, a l’estadi Benito Villamarín. El Barça jugava el títol contra el València i va perdre el partit per 1 a 2.

Els blaugranes van començar el partit dominant però dos contraatacs molt ràpids del Valencia van acabar amb gols de Gameiro i Rodrigo.

El gol dels blaugranes no va arribar fins a la segona part i el va marcar Messi.

A la segona part el Barça, amb el 0 a 2 en contra, va fer canvis, com el de Malcom per Semedo. Amb els canvis, el joc blaugrana va millorar bastant però ja va ser massa tard.

Els blaugranes van tenir més oportunitats que la primera meitat. Messi va enviar una pilota el pal, Piqué la va enviar a fora i Messi va marcar el gol de l’esperança. Encara faltaven vint minuts, ho van intentar fins l’últim sospir però no ho van aconseguir. No va poder ser i el València  va celebrar la festa com campió de la copa del rei 2019.

Turisme per Sevilla

A primera hora del matí, després de fallar el taxi que havíem reservat i patir una mica, vàrem arribar a temps per agafar l’AVE. A les 12:30 ja hi érem a l’estació de Sevilla – Santa Justa. Un cop a la capital hispalense vàrem visitar la ciutat, molt animada per les aficions dels dos equips. Per començar la Giralda i tot seguit la Plaza España i el riu Guadalquivir, ja de camí a l’estadi Benito Villamarín.

També vàrem provar les tapes, paella, carn i pernil, o escoltar flamenc al carrer de la veu de Julio Flores, la guitarra de José Soto i els balls de dos noies que ens van fer oblidar la final. Després ja vam anar cap el camp Benito Villamarín.

Els aficionats culers vàrem animar fins l’últim moment, i de principi a la fi va ser una experiència per no oblidar i tornar a repetir, més enllà del resultat.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish