Eibar i Barça tanquen la lliga amb un empat

El Barça de Valverde ha tancat el campionat traient un repartiment de punts davant l’Eibar (2-2).

L’equip local s’avançaria en el marcador amb un gol de l’armer Marc Cucurella al minut 20. Messi igualaria la balança al 31, i al minut següent posaria als culers per davant. Abans del descans l’altre jugador armer De Blasi tornaria a empatar.

Aquest partit de lliga i més enllà del punt aconseguit no ha estat més que un assaig de cara a la final de Copa del Rei davant el València. Sens dubte encara hi ha molt a millorar, sobretot en la línia defensiva.

Un final de somriures i llàgrimes

Fins aquí va arribar la lliga de la regularitat. Alguns equips s’han muntat a l’ascensor: uns per pujar i altres, per baixar.

L’Atlètic de Madrid és el merescut subcampió de la competició de lliga. Per la seva banda, el València de Marcelino García Toral ha acabat aconseguint la quarta plaça de la classificació i amb ella el passaport a la Champions.

No poden dir el mateix els madridistes de Zidane, que han acabat agonitzant perdent els 3 punts contra el Betis. Aquest últim, tot i la victòria, iniciarà el proper curs sense Quique Setién a la banqueta.

La lliga ha acabat per als pericos celebrant la seva entrada a l’Europa League després de 12 anys sense estar en aquesta competició. Compartiran el mateix bitllet europeu Getafe i Sevilla.

Al final el Girona serà el tercer que acompanyi l’Osca i el Rayo Vallecano en el seu viatge a segona divisió. D’altra banda l’estadi de Balaidos s’ha convertit en una festa per la salvació del Celta de Vigo.

Ara toca posar la mirada a la temporada següent. Veurem com es preparen els equips per al pròxim curs. I aquí estarem per explicar-ho.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish