Un final de lliga com els d’abans

La Lliga Santander ja té al seu campió per segona temporada consecutiva. L’afortunat en aconseguir-la i amb tot mereixement ha estat el Barça de Valverde. Molts tornen a coincidir que aquesta també s’ha convertit en “la lliga de Messi”.

A falta de les últimes tres jornades i al marge del títol del Barça, la resta encara no està decidit. Això ens fa augurar que els transistors tornaran a estar presents en tots els estadis. Per als més nostàlgics això fa que sigui un final de lliga com els d’abans.

L’Atlètic de Simeone està demostrant que és un digne subcampió que ha arribat a on està per mèrits propis.

Europa només busca els millors

La licitació pel passaport que porti a la Champions i a l’Europa League està molt renyida. Getafe, Sevilla, València, Athletic o fins i tot  Alabès i Espanyol ho estan donant tot jornada a jornada per acompanyar els grans a les competicions europees.

Passi el que passi l’emoció està garantida fins al final de temporada i la competició posa a cadascú al seu lloc.

Entre el drama i la glòria

Mantenir la categoria en primera divisió és un altre dels punts calents en aquest esprint final. De moment els equips que estan més a prop de quedar-se a primera són el Vila-real, Llevant, R. Celta i fins i tot el Valladolid; dependrà d’ells aconseguir el drama o la glòria.

Començaran a fer les maletes per anar-se’n a segona el Girona, l’Osca, que ara comença a creure en els miracles d’aconseguir la proesa, i fins i tot el Rayo Vallecano que té més opcions d’anar-se’n que de quedar-se. Cap amant d’aquest esport hi va a voler perdre. Només una advertència: abstenir-se cardíacs per que l’emoció va estar molt present fins a l’últim minut.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Catalan   English   French  Spanish