Un gran Barça guanya la sisena copa consecutiva

El Barça de handbol ha guanyat la sisena copa del Rei consecutiva, guanyant amb facilitat al Conca per 34-18.

El primer temps ha estat més igualat i els blaugranes només guanyaven per quatre punts de diferencia. El Conca ha fet un gran partit fins al descans, quan només perdien per quatre gols de diferencia (15 a 11).

Però a la segona part no han pogut aguantar el ritme del Barça, que ha fet un parcial de 10-0 definitiu pel Conca, que ja no a pogut reaccionar. El partit ha quedat 34-18.

Un cop més el capità Victor Tomàs ha aixecat la copa i el millor jugador del partit ha sigut el porter Blaugrana, Pérez de Vargas. 

Cinquè títol de la temporada

Amb aquesta victòria la secció de handbol ha guanyat el seu cinquè títol de la temporada. Han guanyat la lliga, la copa del Rei, la copa Catalunya, la supercopa d’Espanya i la copa d’Espanya. I la temporada encara no ha finalitzat i podrien guanyar també la Champions, aquest any a Colònia. És a dir, guanyar tots els títols de la temporada.

Repòquer de copes

Les seccions de bàsquet, hockey patins, handbol i de futbol sala han guanyat la copa del seu esport. Què passarà amb la de futbol? S’haurà d’esperar a la final de Sevilla del 25 de maig per veure si el Barça assoleix el repòquer de copes.

+ posts

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *