El Barça deixa KO a l’Atlètic i sentencia la lliga

Gran xoc de trens el que han disputat el Barça de Valverde contra l’Atlètic del “Cholo” Simeone. Les plantilles ho han donat tot per emportar-se’l, però van ser els culers els que van aconseguir la victòria per 2-0.

Aquesta és l’essència del futbol únic i genuí, com així s’ha vist durant tota la primera part per ambdós equips, fins i tot els matalassers van dominar amb constants ocasions. No obstant això, l’expulsió de Diego Costa als 25 minuts de joc va ser determinant en la caiguda de l’equip matalasser.

L’Atlètic de Madrid va resistir amb un jugador menys fins als darrers minuts del partit.

El porter eslovè Oblak va ser imbatible fins que Luis Suárez es va treure una genialitat i va marcar amb una fuetada de fora de l’àrea. Un cop més, Messi va donar el cop de gràcia.

Amb la vista posada a la Champions

Després d’haver aconseguit un empat impossible davant el Vila-real i vencent l’Atlètic al Camp Nou, ara els blaugrana es preparen per al més difícil encara. Dimecres que ve serà el primer dels dos xocs contra el Manchester United a una altra d’aquestes grans nits de Champions.

Arribats a aquest punt de la temporada, aquest Barça torna a estar en el camí d’aconseguir els tres títols importants: amb la lliga a la butxaca (a falta de les últimes 7 jornades), esperant la finalíssima de la Copa contra el València i ficats en la fase més culminant de la lliga de campions.

L’assalt del triplet comença aquest dimecres al teatre dels somnis.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish