Un aprovat en el primer examen per a l’Eurocopa

El camí d’Espanya de Luis Enrique a l’Eurocopa del 2020 ja s’ha iniciat vencent a Noruega 2-1. El partit es presentava com una prova de foc per al combinat espanyol.

Rodrigo obria el marcador en els primers 15 minuts del partit. King equilibrava el resultat per Noruega mitjançant una pena màxima en el 65. Ramos tancaria el xoc amb un gol, també de penal, que donaria la victòria al conjunt espanyol.

La selecció espanyola va plantejar la disputa a l’atac i va tenir ocasions per golejar però es va haver de conformar amb un marcador més sofert i fins i tot va acabar demanant l’hora.

Luis Enrique té molt a fer

El primer pas cap a l’Eurocopa ja està fet amb aquesta treballada victòria davant els noruecs que dirigeix ​​Lars Lagerbäck. Ara, Luis Enrique, entrenador de la selecció espanyola, té la missió de perfilar una plantilla més competitiva.

Tant els jugadors de “la Roja” com Luis Enrique són conscients que a l’Eurocopa qualsevol pas en fals pot ser fatal per les seves aspiracions.

El conjunt espanyol comença amb bon peu però encara ha d’encaixar totes les peces. Els jugadors ho donaran tot per a l’Eurocopa 2020. Si volen seguir aprovant hauran de sumar una segona victòria enfront de la mítica Malta.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish