Els bètics prenen al Camp Nou

El Barça d’Ernesto Valverde rebia al R. Betis de Quique Setien després d’una setmana fantàstica tant en lliga com a la Champions, el que feia presagiar que continuaria la bona ratxa. Però no ha estat així. L’equip blaugrana va perdre 3-4 davant del Betis.

Començarien marcant els bètics per mitjà de Junior en el minut 20. Joaquín pujaria el segon en el caseller al 34, amb el qual s’anirien al descans.

A la segona meitat, els blaugrana començarien a retallar les distàncies, de penal per mitjà de Messi al 67. El bètic Giovanni Lo Celso ficaria el tercer en el 71. Arturo Vidal li respondria amb el segon en el 79 però Canales els donaria el cop de gràcia amb el quart en el 83. El tercer pels culers seria per obra i gràcia del VAR fora del temps reglamentar,i atorgant-li el gol a Messi.

Betis, el just vencedor

El Barça de Valverde segueix estant molt verd, més tenint en compte que quan Messi no està al cent per cent es nota a l’equip. Es va veure durant la primera part quan la plantilla bètica va dominar en el marcador i en el terreny de joc.

El club verd-i-blanc ha estat el just vencedor. Els blaugranes es van veure, com en el partit anterior a Vallecas, a remolc dels rivals.

Una aturada de la Lliga com “salvavides”

Ara toca donar pas a la selecció espanyola en la lliga de nacions. Als blaugranes del “Txingurri” Valverde aquesta aturada de la Lliga els va com “salvavides” per esmenar el disbarat i corregir els errors comesos.

Ens espera un d’aquests grans partits de Lliga davant l’Atlètic del “Cholo” Simeone al Wanda Metropolità. En aquest partit qualsevol error pot ser un “suïcidi”.

Però passi el que passi l’espectacle estarà assegurat.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish