Un Barça líder sense Messi

El Barça d’Ernesto Valverde tenia la missió d’aconseguir el liderat i d’aquesta manera fer oblidar els últims mals resultats. I així va ser, golejant a un Sevilla, que venia com a líder, amb un rotund 4-2.

Els tres primers gols van anar a càrrec de Coutinho, Messi i Suarez, transformant aquest últim una pena màxima, en els minuts 2, 13 i 63. La resta dels gols vindrien durant el segon temps. Sarabia aconseguiria el 3-1 al 79, però el croat Rakitic li respondria amb el 4-1 al 88. Muriel tancaria la contesa amb el 4-2 definitiu en el temps afegit.

Després d’aquesta clara demostració del millor Barça, salta a la vista que ha estat tota una reacció de campió, que li dóna tota una sobredosi de moral de cara al xoc de Champions amb l’Inter de Milan i el “clàssic” de Lliga Barça contra R. Madrid de la setmana que ve.

Messi, KO

El punt negatiu va ser la lesió Leonel Messi al colze dret en el minut 16 en una acció del joc amb el “Mudo” Vázquez. Aquesta lesió va condicionar el que restava de partit deixant en un segon pla els 3 punts aconseguits, alhora que va commocionar a tots els presents.

Aquesta nova lesió deixaria KO al jugador argentí per als propers partits, a la Champions contra l’Inter de Milà i en Lliga, el “clàssic”. Ernesto Valverde haurà de trobar un substitut per a un jugador que és insubstituïble.

La caiguda del “imperi” blanc?

El R.Madrid de Julen Lopetegui suma ja la cinquena trobada sense guanyar, el que resulta alarmant a la “Casa blanca”.

Alguns aficionats merengues ja comencen a trobar a faltar a un Cristiano Ronaldo que despunta al Juventus de Torí. Mentrestant, l’equip de Florentino Pérez segueix sense guanyar i està fora dels llocs d’Europa. Serà aquesta la caiguda del “imperi” blanc?

La plantilla madridista afronta una setmana de transició abans d’arribar al “clàssic” en condicions. El xoc davant el Viktoria Pilsen es presenta com una prova de foc. Els madridistes intentaran recompondre. La Champions sol ser la competició en què el Reial Madrid sol venir-se amunt.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish