Una gran victòria per oblidar la Champions

Després de la garrotada de l’eliminació davant de la Roma a la Champions League, el Barça d’Ernesto Valverde necessitava donar un gir inesperat de timó i centrar-se ara en el “doblet” (Lliga i Copa del Rei).

El primer títol que esmentem està cada vegada més a prop gràcies a sumar la victòria 39 contra el València de Marcelino G. Toral. Suárez obriria el marcador al minut 15 de la primera meitat, i ja en la segona, Umtiti marcaria el segon en el 51. Un penal marcat per Parejo permetria als ‘ches’ tallar distàncies en el 87.

No hi ha millor remei per combatre els fiascos esportius (com ho ha estat el de la Champions) que aconseguir una victòria en el campionat de Lliga.

Entre altres coses li dóna una sobredosi d’autoestima al Barça, tenint en compte que en aquesta contesa han hagut de patir una mica més. El que fa que la victòria sigui molt més meritòria.

Objectiu: el “doblet”

La veritat és que en la situació actual en què es troba l’equip blaugrana (és a dir, eliminat de la competició europea) no figurava en el guió previst. Fins ara, els culers aspiraven als 3 títols importants (Lliga, Copa i Champions).

Fora de la Champions, toca fer exercici d’autocrítica i fer front al que els queda per davant, que és molt; i només ells són conscients que les 6 jornades que queden no seran gens fàcils.

Ara aconseguir els dos títols que queden en joc no només s’ha convertit en l’única prioritat, sinó una obligació per premiar la bona campanya que Ernesto “Txingurri” Valverde ha fet amb els culers, i que serà recordada com la del record d’imbatibilitat a la Lliga, que ja forma part de la història blaugrana més recent.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish